Toate judetele din Romania

Home  >>  Toate judetele din Romania

Aveti nevoie de perdele si draperii?

Alegeti una din urmatoarele 4 variante:

1.Va trimitem GRATUIT mostre de perdele si draperii pentru a va putea alege modelul preferat si pentru a putea simti textura materialelor. Apoi comandati telefonic sau venim noi pentru masuratori si montaj.
2.Comandati telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru.
3.Va deplasati in cel mai apropiat magazin. Lista oraselor in care avem magazin este in partea stanga. Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare.
4.Sunati la 0745655884 si ne deplasam la dvs. cu sute de mostre de materiale.

Masuratorile si montajul pot fi GRATUITE in functie de marimea comenzii.

INFO: 0745655884.

18 Comments so far:

 1. pelin laurentiu spune:

  buna ziua.ma interesa si pe mine doua perdele franjuri cu pitre am vazut in prakticher galati,dar nu vad pe site.astept raspuns.multumesc anticipat

 2. juverdeanu mihai spune:

  Buna ziua.Pentru perdele de exterior pentru o tersa puteti dv sa realizati?,va multumesc anticipat

 3. Insula De Perdele spune:

  Nu. Lista de magazine este in partea stanga, sus.

 4. REBECA ENCEA spune:

  Buna ziua,ma intereseaza si pe mine sa aflu in cat timp poate ajunge o comanda de 8 perdele franjuri mov la Zimnicea, judetul Teleorman.Va multumesc.

 5. GETA spune:

  Am nevoie de jaluzele orizontale din aluminiu pentru 13 geamuri masura aproximativa 0,65m/1,15m- pe geam(mai mult sau mai puti).Va rog sa-mi spuneti un pret aproximativ si daca masuratorile si montajul sunt gratuite.zona Voluntari-Pipera- Ilfov.multumesc

 6. Stoilescu Mariana spune:

  Doresc, sa comand la dvs o perdea, draperie si sina pe dimensiunile 3,60 m latime si 2,5m H in Braila, bdul Independentei .
  Cu multumri,Mariana Stoilescu tel 07467579838

 7. Alis spune:

  Buna ziua, as dori mostre de perdele si draperii pt toata casa . Le pot primi prin posta in Giurgiu ? Va multumesc anticipat.

 8. As dori jaluzele romane pentru 5 ferestre, de culoare cafenie( cafea cu lapte)…de dimensiuni de 1.30/1.00, ne puteti face o oferta. Suntem din Galati, ne puteti trimite mostre , pe culoarea solicitat sau apropiate. tel 0722500469
  multumesc

 9. Burlui spune:

  doresc rolete casetate. ma intereseaza preturi si modele, culori

 10. Buna ziua, am cumparat jaluzele ‘zebra’ si contra soarelui de la dv.perdea de bucatarie..doresc monster acasa pt o perdea si draperie pt. sufragerie.Multmesc!

 11. Diana spune:

  Buna seara, pentru mostrele gratuite pe care le trimiteti la domiciliu cum se procedeaza? Imi aleg eu modelele de material si imi trimiteti? Multumesc frumos

 12. Buna ziua… Pentru o pensiune la sulina nu veniti sa faceti masuratori?
  Am 43 de ferestre ….

 13. Buna ziua! As dori si eu o oferta de pret pentru 3 rolete simple din material textil de culoare gri, pentru 3 geamuri cu dimensiunile de 68x120cm si 3 rolete(tot simple si tot gri) pentru 3 geamuri cu dimensiunile de 215x190cm. Daca s-ar putea face oferta detaliat pentru cost rolete, cost transport(livrare prin curier, in cazul in care nu dorim montaj) pana la Brasov si cost montare, ar fi minunat.
  Va multumesc!
  Cosmin Gradinaru

Lasă un răspuns

Left Menu Icon
Right Menu Icon