Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA.

Modalitati de cumparare: 4 variante:

1.Sunati la 0745655884 si ne deplasam la dvs. cu  mostre de materiale. Detalii: 0745655884.

1.Va trimitem gratuit pentru comenzi peste 300 de lei(sunati la 0745655884 pentru estimare) mostre de perdele, draperii, rolete, pentru a va putea alege modelul preferat si pentru a putea simti textura materialelor. Apoi comandati telefonic sau venim noi pentru masuratori si montaj.  Mai jos vedeti instructiuni de masuratori si montaj.

3.Vizitati unul din magazinele noastre: Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare. Detalii: 0745655884.

3.Comandati Online/Telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru si noi va trimitem acasa produsele finisate. Platiti curierului, atunci cand primiti produsele. Mai jos vedeti instructiuni de masuratori si montaj.

 

DE CE SA COMANDATI DE LA NOI SI NU DE LA ALTA FIRMA?

1. Pentru ca avem 15 magazine  in toata tara, ceea ce face sa fim verificati zilnic de zeci de clienti si avem interesul sa ne aparam imaginea si reputatia in scopul castigarii de noi clienti si al fidelizarii celor existenti.

2. Pentru ca, spre deosebire de alte firme care nu au magazine, la noi puteti reveni si reclama orice, in cazul putin probabil in care ati fi nemultumit, iar noi vom remedia problema sau vom schimba produsele.  O firma care nu are magazin(ci doar o adresa de e-mail) si care, de obicei, lucreaza „la negru” unde o puteti gasi intr-o astfel de situatie?

3. Datorita faptului ca avem 15 magazine, avem un mare volum de lucru, ceea ce ne permite aprovizionarea in cantitati mari si la preturi mai mici, astfel incat putem si noi oferi clientilor nostri preturi mici. De asemenea, volumul mare de lucru ne permite o mare diversitate de modele pe stoc, cu livrare rapida.

Cum masurati, cum montati?

Rolete simple, rolete zebra(noapte/zi).

Masurati sticla si adaugati 4 cm la latime si 4 cm la inaltime. Rezultatele sunt latimea, respectiv inaltimea materialului textil, care vor depasi cu 2 cm sticla, dejur imprejur. Exemplu: Daca dimensiunile sticlei sunt 70 cm-latime si 110 cm-inaltime, dimensiunile materialului textil vor fi 74 cm-latime si 114 cm-inaltime. Sunati-ne la 0745655884 sau 0751243507 sa ne dati aceste dimensiuni(dupa ce, in prealabil va veti fi ales culoarea si tipul de material de pe pagina „PRODUSE”). Mai jos urmariti cat sunt de usor de montat.