Sine, Galerii

Home  >>  Sine, Galerii

Dati click pe unul dintre butoanele rosii de mai jos, in functie de ce model va intereseaza:
Sine PVC , Sine din Aluminiu , Sine din Lemn Masiv , Sine Flexibile Curbate , Sine Motorizate , Galerii Metalice

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).
Pentru a vedea adresa magazinului din orasul dvs., intrati pe pagina MAGAZINE.

Puteti  cumpara din magazinele noastre din Bucuresti(4 locatii), Alba Iulia, Constanta, Drobeta Tr. Severin, Oradea, Pitesti, Satu Mare, Slatina, Targu Mures. Info: 0747022709. 

Alegeti-va unul dintre cele 11  moduri de prindere a perdelei sau draperiei:

-cu sina, care presupune canal de glisare+calareti cu carlig de care se agata perdeaua/draperia;

cu galerie care presupune teava+inele metalice cu carlige de care se agata rejansa perdelei/draperiei SAU inele capsate direct in perdea/draperie :

GALERII

1. Galerii din lemn masiv – 35 lei/ml (completa, cu calareti, console, capete). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

Galerii din lemn pentru perdele: Kubico Double Ø 28 mm culoare nuc

2. Galerie metalica (cu teava) – diverse culori – 48 lei/ml  (completa, cu calareti, console, capete, inele). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.
Galeriile, atat metalice cat si din lemn, dau o nota de eleganta casei tale. Ele sunt potrivite pentru perdele/draperii puse atat pe rejansa cat si pe inele-capsa ( anouri ).

Imagine similară

 

SINE

1. Sina aluminiu diverse culori – 34 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 1,5 cm latime. Sina are un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

2. Sina aluminiu cu snur de manevrare, alba –  68 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 1,5 cm latime.  Sina este cu un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

3. Sina pvc flexibila(maleabila, curbata) – 34 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Se adapteaza oricarei forme a locului unde trebuie montata. Dimensiunile profilului sunt: 2,5 cm inaltime si 1 cm latime. Sina are un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

 

4. Sine din lemn masiv. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

5. Sina pvc  cu 2 cai de rulare, alba  – 13 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Sina are 2 canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

6. Sina pvc alba cu 3 cai de rulare – 46 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Sina are 3 canale: unul pentru perdea, al doilea pentru draperie si al treilea pentru aranjamentul decorativ. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

7. Sina pvc cu masca 2 cai de rulare, diverse culori -48 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

8. Sina pvc cu masca cu o cale de rulare, diverse culori -38 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

Unele din produsele de mai sus sunt alcatuite din mai multe componente. Din acest motiv, in functie de alegerea componentelor, preturile pot suferi modificari. Spre exemplu, in cazul galeriilor metalice, exista mai multe tipuri de console(elementele cu care se prinde teava de perete sau tavan), cu preturi diferite. De asemenea exista mai multe tipuri de capete decorative(care se pun in capatul tevii), de asemenea cu preturi diferite. Prin urmare, pretul exact se poate face numai dupa stabilirea impreuna cu clientul a acestor detalii. Acest lucru se poate face intr-unul din magazinele noastre sau telefonic la 0745655884

Sine PVC , Sine din Aluminiu , Sine din Lemn Masiv , Sine Flexibile Curbate , Sine Motorizate , Galerii Metalice

20 Comments so far:

 1. ROBERT spune:

  as mai dori sa stiu cat costa 3m de sina culoarea neagra, si 1,5m de culoare alba.

 2. CATARGIU DUMITRA spune:

  buna ziua ,
  va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru urmatoarea comanda

  galerie simpla cul.auriu,console simple,capete in forma de sfera plus inele pentru urmatoarele dimensiuni:

  1x 2.10m
  1×1.50 m
  1×3.80 m
  1×1.90m
  1×1,60m

 3. constantin alina spune:

  va rog frumos sa-mi faceti o oferta de pret pt:12ml de sina aluminiu/inox cu toate accesoriile necesare pt 9 perdele!
  multimesc!

 4. negrea cristian spune:

  In Lehliu Gara Calarasi va deplasati pentru masuratori???

 5. Mariana spune:

  Vreau sa-mi calculati pretul pentru sina perdea aluminiu dubla, cu sistem (snur) pentru urmatoarele dimensiuni- 3.50 m X 2
  si pentru – 2.30 m (cu un singur canal)
  Multumesc !

 6. FLOREA spune:

  As dori sa stiu daca va deplasati pentru masuratori in comuna Pogaceaua, judetul Mures, si daca trebuie sa platim sau nu drumul. Sau se plateste doar manopera?

 7. Mihaela spune:

  Buna seara!Am si eu o intrebare aveti orice dimensiune la galeri metalice ?,as dori 2 galeri metalice duble de 3,50 pentru apartament …Astept raspunsul dvs .Multumesc!

 8. Florentina spune:

  Buna ziua,

  Am luat de la dvs. draperii si perdele, inclusiv cu montatul galeriilor de catre dvs.
  Acum sint in situatia in care as vrea sa le dau jos pentru spalare, insa nu pot sa desfac suruburile de prindere a sinei de galerie (din teava) in console.
  Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
  Multumesc

 9. diana spune:

  Buna seara! Ce pret au consolele de perete duble (cele pentru pentru galerii metalice)? cele din poza nr 13?

 10. Necula Daniela spune:

  Buna seara
  Va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru urmatoarea comanda. Galerie Sina aluminiu alba cu snur de manevrare cu montaj si masuratori pentru urmatoarele dimensiun:
  1×2.60 – dubla;
  1x3m-dubla pe semirotund;
  1×2.60m-dubla
  1x2m – dubla
  Pentru masuratori va deplasati si in comuna Panteliom -Ilfov?

  Va rog raspuns pe adresa de mail daniela.necula15@yahoo.com

 11. DELIA spune:

  Cat costa o galerie dubla cu capete si cu sistem de prindere de 3m lungime?

 12. George Chirita spune:

  Buna ziua

  Doresc sa cumpar 2bucati*3ml liniari sina aluminiu cu snur (total 6 m) si 2 bucati *3ml liniari sina aluminiu simpla (total 6m)

  Se poate cumpara doar sina si livra prin curier sau aduce la unul dintre magazine?

  Multumesc

  George Chirita

 13. Eu locuiesc in orasul Covasna. Daca fac o comanda la dumneavoastra imi livrati comanda la domiciliul?

Lasă un răspuns

Left Menu Icon
Right Menu Icon