Judete in care ne deplasam pentru masuratori si montaj:

Sine, Galerii

Puteti  cumpara din magazinele noastre din toata tara, telefonic la 0747022709 sau venim cu mostre de materiale la dv. acasa.

Alegeti-va unul dintre cele 11  moduri de prindere a perdelei sau draperiei:

cu sina, care presupune canal de glisare+calareti cu carlig de care se agata perdeaua/draperia;

cu galerie care presupune teava+inele metalice cu carlige de care se agata rejansa perdelei/draperiei SAU inele capsate direct in perdea/draperie :

SINE

1. Sina pvc  cu 2 cai de rulare, alba  – 13 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Sina are 2 canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

2. Sina pvc alba cu 3 cai de rulare – 46 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Sina are 3 canale: unul pentru perdea, al doilea pentru draperie si al treilea pentru aranjamentul decorativ. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

3. Sina pvc cu masca 2 cai de rulare, diverse culori -48 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

4. Sina pvc cu masca cu o cale de rulare, diverse culori -38 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

5. Sina pvc flexibila(maleabila, curbata) – 34 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Se adapteaza oricarei forme a locului unde trebuie montata. Dimensiunile profilului sunt: 2,5 cm inaltime si 1 cm latime. Sina are un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

6. Sine din lemn masiv. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

7. Sina aluminiu diverse culori – 34 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 1,5 cm latime. Sina are un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

8. Sina aluminiu cu snur de manevrare, alba –  68 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 1,5 cm latime.  Sina este cu un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

GALERII

10. Galerii din lemn masiv – 35 lei/ml (completa, cu calareti, console, capete). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

11. Galerie metalica (cu teava) – diverse culori – 48 lei/ml  (completa, cu calareti, console, capete, inele). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.
Galeriile, atat metalice cat si din lemn, dau o nota de eleganta casei tale. Ele sunt potrivite pentru perdele/draperii puse atat pe rejansa cat si pe inele-capsa ( anouri ).

Unele din produsele de mai sus sunt alcatuite din mai multe componente. Din acest motiv, in functie de alegerea componentelor, preturile pot suferi modificari. Spre exemplu, in cazul galeriilor metalice, exista mai multe tipuri de console(elementele cu care se prinde teava de perete sau tavan), cu preturi diferite. De asemenea exista mai multe tipuri de capete decorative(care se pun in capatul tevii), de asemenea cu preturi diferite. Prin urmare, pretul exact se poate face numai dupa stabilirea impreuna cu clientul a acestor detalii. Acest lucru se poate face intr-unul din magazinele noastre sau telefonic la 0740155606.

20 Responses to Sine, Galerii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *