Sine PVC

Home  >>  Sine, Galerii  >>  Sine PVC

Sine PVC , Sine din Aluminiu , Sine din Lemn Masiv , Sine Flexibile Curbate , Sine Motorizate , Galerii Metalice

1. Sina pvc  cu 2 cai de rulare, alba  – 13 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Sina are 2 canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

2. Sina pvc alba cu 3 cai de rulare – 46 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Sina are 3 canale: unul pentru perdea, al doilea pentru draperie si al treilea pentru aranjamentul decorativ. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

3. Sina pvc cu masca 2 cai de rulare, diverse culori -48 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

4. Sina pvc cu masca cu o cale de rulare, diverse culori -38 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

5. Sina pvc maleabila(curbata) – 55 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Se adapteaza oricarei forme a locului unde trebuie montata. Dimensiunile profilului sunt: 2,5 cm inaltime si 2 cm latime. Sina are un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

Nu există nici un album selectat sau album a fost șters.

Sine PVC , Sine din Aluminiu , Sine din Lemn Masiv , Sine Flexibile Curbate , Sine Motorizate , Galerii Metalice

Left Menu Icon
Right Menu Icon