DE RETINUT! Orice material textil de perdea sau draperie poate fi lucrat ca o jaluzea/perdea/draperie romana. Deci, pentru a vedea materialele de jaluzele/perdele/draperii romane, intrati pe pagina PRODUSE si apoi selectati PERDELE SI DRAPERII. Detalii la 0745655884

Perdelele(Draperii/Jaluzele) Romane sunt de doua feluri:

  • Romane Simple, care, atunci cand sunt lasate in jos, sa acopere fereastra, materialul sta intins(asa cum sunt cele albastre de mai jos)
  • Romane In Falduri, atunci cand sunt lasate in jos, sa acopere fereastra, materialul ramane in falduri(asa cum este cea bej cu design floral)

Pretul se compune din pretul mecanismului + pretul materialului textil. Se poate folosi orice material de perdea sau draperie.

Exemplu de pret: O perdea romana cu dimensiunea 1 m latime si 1,6 m inaltime are pretul 144 lei. Pentru alte dimensiuni cereti o oferta de pret telefonic la 0745655884 sau pe e-mail la contact@insuladeperdele.ro

Sunteti producator sau importator de componente pentru vreunul din produsele noastre? Va asteptam ofertele pe adresa de mail: contact@insuladeperdele.ro

INFO: 0745655884

Alb negru gri

Maro-bej-crem

5
Lasa un mesaj

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
admin_insulaMonicaadmin_insulaMariana Cordos , Tg MuresMirela Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Mirela
Oaspete
Mirela

Buna ziua,
M-ar interesa un stor roman cu falduri dintr-un material opac pentru camera de adolescent. Dimensiunile ferestrei sunt :
H: 116 cm
L: 155 cm (77×2); jumătatea dreapta se deschide
Care ar fi pașii si costurile?

Mariana Cordos , Tg Mures
Oaspete
Mariana Cordos , Tg Mures

Buna ziua ! M-ar interesa 4 draperii romane pentru balcon . Dimensiune geamuri balcon : 1400 / 1400 = 2 buc. si geamurile ce se deschid 1300 / 600 = 2 buc. Albastru mai inchis ptr dimensiunile mari si albastru mai deschis pentru geamurile mici . Intrebari : 1 . Veniti dv sa masurati si apoi sa le montati ? 2. In ideea de a face un buget , cam cat m-ar costa cele 4 draperii ? Multumesc .

admin_insula
Oaspete
admin_insula

Va rugam frumos sa ne contactati telefonic!

Monica
Oaspete
Monica

Buna ziua! M ar interesa doua jaluzele romane pentru Bucătărie, ca și textura și model ce mi recomandați?