Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

Pentru a vedea adresa magazinului, intrati pe pagina MAGAZINE. COMENZI SI INFORMATII: 0747022709 sau 0751243507

Mai jos puteti vedea tipurile de tesaturi: Insula de Perdele si Jaluzele va ofera jaluzele verticale, cu preturi incepand de la 28 lei/mp(completa, cu sina de aluminiu si accesorii incluse). Pentru detalii, oferte si comenzi puteti suna la 0747022709 sau 0751243507

 

Sama

 

New Line

Linear

 

Fire

 

Maroc

 

Shantung

 

Elegance

 

Flame

 

Rustik

 

JALUZELELE SUNT PRODUSE POPULARE IN TOATA LUMEA, DEOARECE OFERA ATAT O SOLUTIE DECORATIVA PENTRU LOCUINTE, CAT SI UNA FUNCTIONALA. NU NUMAI CA FAC INCAPERILE SA ARATE MAI ATRAGATOARE, DAR REZOLVA SI O SERIE DE PROBLEME PRACTICE SI DE AMBIENT.

 

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

COMPONENTA JALUZELELOR VERTICALE: SUNT ALCATUITE DIN GARNISA , BENZI TEXTILE PLUS ACCESORIILE NECESARE. BENZILE TEXTILE SUNT REALIZATE DIN TIPURI DIFERITE DE TESATURI.POT FI CLASICE, AVANGARDISTE, PERSONALIZATE ADAPTABILE PENTRU ANUMITE TIPURI DE INTERIOR CUM AR FI: SEDII DE FIRMA, SPITALE, SCOLI ORICE FEL DE SPATII CARE NECESITA UN GRAD RIDICAT DE PROTECTIE IGIENICO-SANITARA (CABINETE MEDICALE) SI NU IN ULTIMUL RAND APARTAMENTE SI CASE REZIDENTIALE.

MODUL DE ACTIONARE – EXTREM DE USOR. JALUZELELE VERTICALE POT FI ACTIONATE MANUAL PRIN STANGEREA BENZILOR IN PARTI DE LA STANGA LA DREAPTA SAU DE LA DREAPTA LA STANGA, IN PARTEA OPUSA , STRANGEREA BENZILOR CENTRAL SAU SUB FORMA DE CORTINA.

MONTAREA JALUZELELOR VERTICALE – SE POATE REALIZA DIRECT PE TAVAN SAU UTILIZAND CONSOLE PE PERETI.

CARACTERISTICI:

  • STABILITATE CROMATICA SI DIMENSIONALA CHIAR SI LA TEMPERATURI MARI;
  • SUNT LAVABILE, USOR DE INTRETINUT;
  • ANTISTATICE;
  • IGNIFUGE.

 

AVANTAJE:

  • PROTECTIE SOLARA EFICIENTA;
  • PROTECTIE TERMICA;
  • OFERA INTIMIDATE;
  • USOR DE MANEVRAT;
  • SUNT USOR DE INTRETINUT.

 

  • JALUZELE VERTICALE  Diverse materiale textile. Preturile pleaca de la 33 lei/mp. Pretul include TVA. De-asemenea pretul include Sina de Aluminiu si toate accesoriile.

Pentru a calcula pretul unei jaluzele inmultiti Latimea cu Inaltimea si cu 33lei/mp.

Exemplu Latime=2,40 m, Inaltime=1,80 m. Pret=2,4 x 1,8 x 33=142,56 lei.

Realizam jaluzele cu orice dimensiuni.

INFO: 0751243507(Cristina/Gina) sau 0747022709(Daniela)

Sunteti producator sau importator de componente pentru vreunul din produsele noastre? Va asteptam ofertele pe adresa de mail: contact@insuladeperdele.ro

4
Lasa un mesaj

avatar
2 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
admin_insulaStanciucu ioanaadmin_insulaCalota elena mariana Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Calota elena mariana
Oaspete
Calota elena mariana

Buna ziua vreau si eu niste jaluzele verticale

admin_insula
Oaspete
admin_insula

Sigur ca da, sunati, va rog, la acest numar: (0751) 243 507 Insula de Perdele si Jaluzele.

Stanciucu ioana
Oaspete
Stanciucu ioana

sun la dvs si nu se raspunde la nici un numar din cele afisate

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ 1-30 Noiembrie: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00 la 0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) sau trimiteti mail la contact@insuladeperdele.ro.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii  0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) sau trimiteti mail la contact@insuladeperdele.ro sau pe pagina CUM COMAND