Magazin Alba Iulia

Home  >>  Magazin Alba Iulia

Jaluzele, Rolete Perdele si draperii dupa model Perdele si draperii dupa culoare Sine, Galerii  Jaluzele Romane Panouri Japoneze Perdele / Franjuri

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus)

Ne gasiti in Alba-Iulia, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, pe Bulevardul REVOLUTIEI vis-a-vis de LICEUL MILITAR. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in judetul Alba si imprejurimi.

Program:  LUNI-VINERI 09-19. Tel. magazin: 0740155606.  

SAMBATA si  DUMINICA INCHIS. Suntem disponibili telefonic SAMBATA si DUMINICA la 0751243507.

In aceasta perioada, MANOPERA este  GRATUITA pentru toate modelele de Perdele si Draperii. Detalii la: 0740155606 sau 0751243507

 -OFERTA  PERDELE SI DRAPERII: 

 • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).
 • MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste  1000 lei. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 1000 lei montajul se face contra cost.

 OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI: 

 • MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc.  Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 500 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

Servicii complete. Detalii la tel: 0745655884

Pentru ofertele si promotiile curente intrati pe pagina HOME (din partea stanga-sus).

INFORMATII : 0745655884

4 Comments so far:

 1. Lazar spune:

  Buna seara.
  Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru jaluzea verticala dimensiuni H160 – L200 culoare crem .
  Va multumesc

 2. Alina spune:

  Buna seara.
  Doresc sa stiu daca efectuati manopera de montare inele-capsa pe draperii care nu sunt cumparate din magazinul dvs. Va multumesc.

 3. chelemen spune:

  Buna seara as avea nevoie de galerie metalica rotunda,oare se poate achizitiona la dumneavoastra?

Lasă un răspuns

Left Menu Icon
Right Menu Icon