Magazin Pitesti

Home  >>  Magazin Pitesti

Jaluzele, Rolete Perdele si draperii dupa model Perdele si draperii dupa culoare Sine, Galerii  Jaluzele Romane Panouri Japoneze Perdele / Franjuri

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

Ne gasiti in Pitesti, cu o mare diversitate de perdele, draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, Galeria Comerciala CARREFOUR (Jupiter City), langa spalatoria de haine si lenjerie, pe mijlocul culoarului galeriei. INFO:0745774562

PROGRAM : MARTI-DUMINICA: 9.30-21.00

LUNI: INCHIS. Suntem disponibili telefonic LUNI la 0745774562 sau 0751243507

Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in Pitesti, judetul Arges si imprejurimi.

In aceasta perioada, MANOPERA este  GRATUITA pentru toate modelele de Perdele si Draperii. Detalii la:0745774562 sau 0745655884.

 -OFERTA  PERDELE SI DRAPERII: 

 • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).
 • MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste  1000 lei. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 1000 lei montajul se face contra cost.

 OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI: 

 • MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc.  Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 500 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

 

4 Comments so far:

 1. Balaceanu spune:

  Buna ziua , m-a interesează galerii din lemn , pe culoare mahon, duble ,cu dimensiuni aproximativ 500 cm ,doresc perdele si draperii, nu jaluzele.LOcuiesc in orasulCampulung Muscel comuna MIoarele.

 2. Lavinia Gidea spune:

  Buna ziua,

  In cat timp puteti face o perdea de 3m si o draperie de 3m? As dori sa le dau comanda Vineri, in Pitesti, credeti ca sunt gata pana pe 18 August? Va multumesc!

 3. MV spune:

  Buna ziua,

  Se poate gasi la dvs, perdea cu Piratii din Caraibe? As dori pentru camera copilului.

  Multumesc mult pentru raspuns,

Lasă un răspuns

Left Menu Icon
Right Menu Icon