Ne gasiti in Satu-Mare, cu o mare diversitate de perdele, draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, In Galeria Hypermarket-ului Auchan, pe strada Drumul Careiului nr.77-79.

In Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Auchan ne gasiti in fata magazinului Vodafone.

PROGRAMUL DE LUCRU: DE LUNI PANA DUMINICA INCLUSIV 09-21. 

Telefon magazin: 0755156202. In cazul in care doriti sa venim la dvs. acasa cu mostre de materiale sunati la numarul special 0745655884 sau trimiteti mail la contact@insuladepedrele.ro 

Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in judetul Satu Mare si imprejurimi.

In aceasta perioada, MANOPERA este  GRATUITA pentru toate modelele de Perdele si Draperii. Detalii la: 0755156202 sau 0745655884

 -OFERTA  PERDELE SI DRAPERII: 

  • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).
  • MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste  1000 lei. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 1000 lei montajul se face contra cost.

 OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI: 

  • MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc.  Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 500 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

Lasa un mesaj

Fii primul care comenteaza!

avatar
  Subscribe  
Anunță-mă