Magazin Dr. Tr. Severin

Home  >>  Magazin Dr. Tr. Severin

Jaluzele, Rolete Perdele si draperii dupa model Perdele si draperii dupa culoare Sine, Galerii  Jaluzele Romane Panouri Japoneze Perdele / Franjuri

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus)

Ne gasiti in Drobeta Turnu Severin, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, In Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Cora, in apropierea casei de maracat numarul 24). Tel: 0741203448.

PROGRAM DE LUCRU: LUNI-VINERI 11-21, SAMBATA SI DUMINICA INCHIS. Suntem disponibili telefonic sambata si duminica la 0751243507.

Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in Dr Tr Severin, judetul Mehedinti si imprejurimi.

In aceasta perioada, MANOPERA este  GRATUITA pentru toate modelele de Perdele si Draperii. Detalii la: 0741 203 448 sau 0751 243 507

 -OFERTA  PERDELE SI DRAPERII: 

  • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE(indiferent de valoarea comenzii).
  • MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste  1000 lei. Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 1000 lei montajul se face contra cost.

 OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI: 

  • MONTAJUL GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Aceasta oferta este valabila pentru toate tipurile de produse: jaluzele, rolete, storuri, etc.  Pentru comenzi cu valoarea mai mica de 500 lei montajul se face contra cost.

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

One Comment so far:

  1. filip mihaela spune:

    Buna seara! Va rog sa-mi spuneti pentru doua rolete, una de 85 latime (lungimea nu conteaza) si una de 45 latime (lungimea de 2 metri), culoarea caffe latte, care sa se prinda in holtzsuruburi in rama termopan, cat ma costa si cat de repede le puteti realiza. Eu locuiesc in Strehaia si ar trebui sa fac un drum special la Drobeta, de asta va rog sa imi comunicati cat mai repede un raspuns.
    Va multumesc.

Lasă un răspuns

Left Menu Icon
Right Menu Icon