OFERTA

Home  >>  OFERTA

OFERTA SPECIALA: 10% REDUCERE LA ABSOLUT TOATE PRODUSELE INTRE 1 si 20  MARTIE

Oferta in limita stocului disponibil: Perdele cu pret redus la 22 lei/ml(de la 38 lei/ml). Perdelele pot fi vazute in magazinele noastre.

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

Perdele diverse modele-20 lei/ml cu Manopera Inclusa. Jaluzele Verticale-28 lei/ml. Rolete(rulouri, storuri)-55 lei/mp. Zebra-115 lei/mp. Rulouri exterioare-170-250 lei/mp. Plase de insecte- 90 lei/mp.

Pentru oferta de pret sunati la 0745655884 si va spunem pe loc.

1. Avem 4 magazine in Bucuresti(langa Spitalul Coltea, Cora Lujerului, Carrefour Baneasa,  Aucahan Pallady) si 10 magazine in alte 10 orase din tara.

2. Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Nu te ingrijora! Avem solutii. Iti trimitem mostre/catalog de materiale sau venim la masuratori(si aducem si mostre/catalog). Suna acum pentru informatii sau programare!  

3. OFERTA  PERDELE SI DRAPERII (1-20 MARTIE): MANOPERA (confectionarea la dimensiunile solicitate) la toate materialele de perdele si draperii(indiferent de valoarea comenzii). MASURATORILE SI MONTAJUL SUNT GRATUITE pentru comenzi peste 1000 lei. Pentru comenzi cu valoare mai mica montajul se face contra cost.

4. OFERTA JALUZELE ROLETE STORURI (1-20 MARTIE): MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE (in 2-4 zile) pentru comenzi  peste 500 lei. Pentru comenzi  cu valoare mai mica montajul se face contra cost. 

5. La masuratori venim cu mostre/catalog de materiale, deci nu este nevoie sa faceti nicio deplasare.

In functie de condiile fiecarui magazin, unele promotii pot diferi. Pentru exactitate puteti contacta telefonic magazinul in care intentionati sa mergeti.

 

OFERTA SPECIALA: 10% REDUCERE LA ABSOLUT TOATE PRODUSELE INTRE 1 SI 20 MARTIE

Perdele diverse modele-20 lei/ml cu Manopera Inclusa. Jaluzele Verticale-28 lei/ml. Rolete(rulouri, storuri)-55 lei/mp. Zebra-115 lei/mp. Rulouri exterioare-170-250 lei/mp. Plase de insecte- 90 lei/mp.

Pentru oferta de pret sunati la 0745655884 si va spunem pe loc.

 

1. OFERTA  PERDELE SI DRAPERII (1-20 MARTIE): MANOPERA(confectionarea la dimensiunile solicitate) la toate materialele de perdele si draperii(indiferent de valoarea comenzii). MASURATORILE SI MONTAJUL SUNT GRATUITE pentru comenzi peste 1000 lei. Pentru comenzi cu valoare mai mica montajul se face contra cost.

2. OFERTA JALUZELE, ROLETE, STORURI, RULOURI (1-20 MARTIE): MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE (in 2-4 zile) pentru comenzi  peste 500 lei. Pentru comenzi  cu valoare mai mica montajul se face contra cost. 

3. La masuratori venim cu mostre/catalog de materiale, deci nu este nevoie sa faceti nicio deplasare.

4. Avem 4 magazine in Bucuresti(langa Spitalul Coltea, Cora Lujerului, Carrefour Baneasa,  Aucahan Pallady) si 10 magazine in alte 10 orase din tara.

5. Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Nu te ingrijora! Avem solutii. Iti trimitem mostre/catalog de materiale sau venim la masuratori(si aducem si mostre/catalog). Suna acum pentru informatii sau programare!  

Left Menu Icon
Right Menu Icon