Perdele si Draperii dupa Culoare

Home  >>  Perdele si Draperii dupa Culoare

Alb-Negru-Gri , Maron-bejc-rem , Verde-Kaki , Mov-Lila , Portocalui , Albastru-Bleu-Turcoaz , Rosu-Grena-Roz-Siclam , Galben-Portocaliu-Auriu

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

Insula de Perdele va ofera cele mai bune solutii pentru amenajarea apartamentului sau casei dumneavoastra in materie de perdele si draperii…
Perdelele si draperiile pe care le aveti la dispozitie in oferta noastra sunt de cea mai bina calitate si intr-o gama larga de texturi si culori.
DOAR UN SINGUR TELEFON SI UN SPECIALIST DE LA FIRMA NOSTRA SE VA DEPLASA LA DVS. CU PESTE 500 DE MOSTRE DE MATERIAL – 0249 413 488, 0745 655 884
Insula de Perdele este o societate specializata pe piata perdelelor si draperiilor. Confectionarea la dimensiunile solicitate este un serviciu GRATUIT pe care noi il oferim clientilor nostri. De asemenea, Insula de Perdele poate livra si sinele si galeriile necesare, oferindu-va astfel produsul complet sau partial, in functie de dorintele dumneavoastra.
Din 2000, societatea noastra si-a demonstrat calitatea activitatii sale prin cresterea continua a a volumului vanzarilor si a extinderii zonei de colaboratori, care in prezent este la nivelul intregii tari. Acest lucru se reflecta in preturile foarte convenabile de care dumneavoastra, clientii nostri, puteti beneficia.
Doar sunati-ne… De restul ne ocupam noi!
Insula De Perdele
Spatiile noastre sunt amplasate in urmatoarele locatii: CENTRAL(LANGA SPITALUL COLTEA), GALERIA CORA LUJERULUI, GALERIA FEERIA – CARREFOUR BANEASA, GALERIA AUCHAN PALLADY si in alte 10 orase din tara: ALBA IULIA, TARGU MURES, SATU MARE, ORADEA, DROBETA TURNU SEVERIN, SLATINA, PITESTI, CONSTANTA.
Preturile pleaca de la 19 ron/ml pana la 88 ron/ml.(la o inaltime maxima de 2,80m)
Perdelele si draperiile se impart:
-dupa stil: clasice sau moderne;
-dupa destinatie: pentru bucatarie, pentru copii, pentru dormitor, pentru living. Ca si material special pentru dormitor exista DRAPERII SPECIALE DE VARA ( DRAPERII BLACKOUT ) care nu permit trecerea luminii, asigurand intuneric total.
-dupa tesatura(material): voal, organza, tafta, creponate, imprimate, blackout,jackard, voaluri brodate,plus, etc
TOATE ACESTEA SUNT DISPONIBILE IN TOATE VARIANTELE DE CULOARE.
Perdelele si draperiile reprezinta obiectul principal. In afara de acestea mai avem: galerii, jaluzele verticale, rolete textile.
Cautati cel mai bun raport calitate/pret? Avem pt. Dvs. Perdele al caror pret incepe cu 19 lei/ml. Sunteti un client pretentios, pentru care calitatea este pe primul loc? Avem pentru dvs. Colectia de Lux.
www.InsulaDePerdele.ro
e-mail: contact@InsulaDePerdele.ro
tel: 0745655884

Alb-Negru-Gri , Maron-bejc-rem , Verde-Kaki , Mov-Lila , Portocalui , Albastru-Bleu-Turcoaz , Rosu-Grena-Roz-Siclam , Galben-Portocaliu-Auriu

Left Menu Icon
Right Menu Icon