Perdele/Draperii Din In

Home  >>  Perdele si draperii dupa model  >>  Perdele/Draperii Din In

Colectia de Lux , Perdele Simple , Perdele Diverse , Perdele Brodate , Perdele Bucatarie , Perdele pentru Copii , Draperii Simple , Draperii cu Model , Draperii BlackoutPerdele Din In

Puteti  cumpara din magazinele noastre din toata tara, telefonic la 0747022709 sau venim cu mostre de materiale la dv. acasa.

In magazinele noastre gasiti mult mai multe materiale decat pe site.(Nu am facut fotografii la toate materialele si modelele).

Toate perdelele si draperiile pot avea ca modalitate de prindere(agatare) atat inele-capsa(ca in fotografii), cat si rejansa, bride, sireturi.(Vezi pagina Inele si alte Modalitati de Agatare/Prindere).

 

Înapoi

 

Colectia de Lux , Perdele Simple , Perdele Diverse , Perdele Brodate , Perdele Bucatarie , Perdele pentru Copii , Draperii Simple , Draperii cu Model , Draperii BlackoutPerdele Din In

7 Comments so far:

 1. PUSCAS HOREA -ZALAU spune:

  va rog sa ma anuntati daca fabricati perdele romane

 2. Bordeianu Alina spune:

  Buna ziua.Spuneti-mi va rog,va deplasati in orice județ din tara La domiciliu?deplasarea costa?

 3. ZAHIU CAMELIA spune:

  Sunt foarte multumita de colaborarea cu dumneavoastra.Am comandat fara sa vad in realitate perdelele si sunt chiar impresionata! Perdelele sunt mai frumoase ca in poze si sunt de o calitate foarte buna! Am primit chiar si materialul care a ramas in urma masuratorilor,nemaivorbind ca doamna care a preluat comanda a fost mai mult decat draguta,cautand sa ma ajute in efectuarea comenzii si suportand toate telefoanele mele.Chiar voi suna luni pentru o alta comanda!
  Va recomand cu mare incredere si va multumesc pentru seriozitate!

 4. sorina spune:

  buna zua,
  M ar interesa sa stiu daca avet draperii si perdeloe pt 2 cqamere asrfel
  VERDE INCHIS (NU KAKI) combinat cu perdea alb simpl semimata
  si ROSU GRENA in aceeasi combinatie cu perdea simpla semimata -cu sinele aferente , pt un app in Bucuresti Militari + 1 stor pe geamul de bucatarie .
  Mntajul este gratuit ?
  Multumesc !

 5. buna ziua M-ar interesa perdele si draperii la 3 camere,o bucatarie si un living,pretul cat m-ar duce cu totul si in cat timp ar fi gata

 6. Buna ziua,

  Va rog mult sa imi spuneti daca aveti perdele pentru dormitor, lungime 280, latime 4,5 m ( eventual din doua bucati), de culoare verde olive sau rosu englez cu rejansa. As prefera ceva din in , oricum sa nu fie foarte transparenta si fara imprimeuri evidente.

  Multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Left Menu Icon
Right Menu Icon