Judete in care ne deplasam pentru masuratori si montaj:

Perdele Bucatarie – Inaltimea materialelor 200 cm.

Puteti  cumpara din magazinele noastre din toata tara, telefonic la 0747022709 sau venim cu mostre de materiale la dv. acasa.

In magazinele noastre gasiti mult mai multe materiale decat pe site.(Nu am facut fotografii la toate materialele si modelele).

Toate perdelele si draperiile pot avea ca modalitate de prindere(agatare) atat inele-capsa(ca in fotografii), cat si rejansa, bride, sireturi.(Vezi pagina Inele si alte Modalitati de Agatare/Prindere).

Cod 3545 - Perdea de bucatarie  Cod 3546 - Perdea de bucatarie  Cod 3547 - Perdea de bucatarie  Cod 3548 - Perdea de bucatarie
Cod 3549 - Perdea de bucatarie  COD-3542-Perdea-de-bucatarie-din-inisor,-fond-crem,-cu-banane-si-capsuni,-H-max-200-cm,-pret-35-lei-ml  Perdea-de-bucatarie-crem-din-inisor-cu-model-cescute-maro-si-crem-cod-3540--inaltime-210-pret-38-lei-ml  Cod 3544 - Perdea de bucatarie

19 Responses to Perdele Bucatarie – Inaltimea materialelor 200 cm.

 • In Targu-Mures aveti magazin?

  • Avem magazin in Tg. Mures , in Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Auchan(fostul Real) de la iesirea din oras catre Sighisoara.
   Va multumim si va asteptam!
   Florentin Nitu – 0745655884

 • buna.la imaginea 21 cit costa m la perdea?MIAR TREBUI IN JUR DE 3M CU O LUNGIME DE 160CM..PUTETI SAMI SPUNETI CIT MAR COSTA TOTUL INCLUSIV CUSUTUL?

 • Buna ziua
  As dori sa stiu daca ce este afisat la modelul din poza 29 este partea de jos, bordura, sau este intreg modelul. Eu as dori pt bucatarie, o perdea scurta, doar pt geam, deci ar fi prea lunga, si as vrea sa stiu cum as putea sa o tai, sau daca as putea sa folosesc sa fac si o fata de masa cumva, sa fie ca un set. Si pretul care este, am vazut ca scrie 25 lei/ml, adica?
  Multumesc

 • Ce inaltime are modelul 3502 alb-verde ? Cel la 25 lei ????

  • Toate modelele noastre au inaltimea 280-300cm, cu exceptia perdelelor de bucatarie(care au 210cm). Va multumim si va asteptam!

 • Buna ziua,

  As dori sa comand modelul de perdea 3515P cel cu floarea soarelui, 2.5 m latime si 1.70 m inaltime

 • Buna, m-ar interesa daca vreunul dintre modelele T01 T05 T03 T04sau T05 au inaltimea 90 cm si daca prezinta gaurile pentru sina din fabricatie . Multumesc

  • Toate perdelele si draperiile au inaltimea intre 280 si 300cm, cu exceptia perdelelor de bucatarie care au o inaltime de 210cm. Noi putem taia la 90 cm, atat cat doriti dvs. Nu au gauri dar se pot face bride din acelasi material pentru a introduce bara, asa cum puteti vedea aici: http://insuladeperdele.ro/modalitati-de-prindere/ Prin urmare va asteptam sa realizam comanda dvs. Va multumim!

 • AS DORI SA COMAND 2 TIPURI DE PERDELE SI ANUME CEA DE LA IMAG. 11 LA 25 LEI ML ALB CU VERDE 3502 (NU STIU CE REPREZINTA ACEST NR) 2 BUC DE 1METRU LATIME SI 110 M LUNGIME
  CELELALTE 2 BUC CU ACELEASI DIMENSIUNI DAR DE LA IMAGINEA 12 (CELE CU FLOAREA SOARELUI)
  VA MULTUMESC. ASTEPT RASPUNS CU PRETUL FIECAREIA INCLUSIVTAXELE POSTALE

 • bUNA ZIUA PT MODELUL 110-1-PERDEA DE BUCATARIE SE POATE FACE DIN 2 BUC ? SI CAT AR COSTA LA FINAL INCLUS SINA SI TOATE SISTEMELE DE PEINDERE PT DIMENSIUNEA URMATOARE
  2M LATIME SI 2 INALTIME;

  • O perdea de 4m latime(se pune la dublu fata de lungimea sinei ca sa se increteasca frumos) si 2m inaltime cu sina pvc(completa, cu accesorii) costa 104 lei. Va multumim si va asteptam intr-unul din magazinele noastre! Momentan este disponibil doar modelul pe fond crem (margaretele sunt identice).

   • on line nu se pote cumpara???

    • Se poate comanda telefonic la numarul: 0747022709 din orasele in care nu avem magazine de prezentare. In cazul in care locuiti intr-unul dintre orasele in care avem magazine de prezentare, va asteptam in magazin! Va multumim!

 • Se pot face si perdele bistro din materialele afisate

  • Daca prin perdele bistro se inteleg perdelutele de bucatarie(si nu numai) in care se introduce o bara(bagheta), da putem face. Daca nu va referiti la acest lucru va rog sa ne transmiteti amanunte. Va multumim si va steptam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *