Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA (butonul dreapta-sus).

COMENZI SI INFORMATII:  0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela)

Roletele zebra sunt disponibile in 2 variante: 1. Simple(primele 3 imagini din randul de mai jos), roleta(materialul textil) ruleaza liber in sus si in jos; 2. Casetate cu ghidaje laterale(a 4-a imagine din randul de mai jos), ceea ce inseamna ca materialul este tinut apropiat de fereastra de ghidajele laterale iar tamburul(teava) din partea superioara pe care se strange materialul este acoperita de o caseta de aluminiu. Varianta casetata si cu ghidaje laterale este mai estetica si are si avantajul ca tine materialul apropiat de fereastra in cazul ferestrelor cu deschidere dubla(oscilobatanta).  Culori disponibile: alb, maron.

Roletele se pot fixa pe ferestre cu banda dublu-adeziva, fara gaurirea tamplariei(a ferestrei).

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

Varianta de montare prin lipire este posibila in functie de conditiile suprafetei pe care se monteaza. Aceste conditii se evalueaza de personalul nostru in momentul in care se fac masuratorile(daca masuratorile si montajul se efectueaza de catre noi sau de catre client, pe propria raspundere(in cazul in care masuratorile si montajul se efectueaza de client). In cazul in care prinderea prin lipire nu este posibila, se pune cate un surub la fiecare suport(suportii folositi pentru prinderea prin lipire au prevazute gauri pentru suruburi, deci nu este nevoie de alti suporti).

Pretul incepe de la 115 lei/mp. Pretul include TVA.
Puteti comanda intr-unul din magazinele noastre sau telefonic la 0751243508(Adriana), 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) si venim la dvs. acasa cu mostre de materiale.

 

Acestea de mai jos sunt la pretul de 155-215 lei/mp.

 

Roletele zebra sau roletele day and night sunt un produs nou, modern care datorita tesaturii din care sunt confectionate va permit sa controlatii lumina ce intra in spatiul dumneavoastra intr-un mod nou, diferit fata de produsele deja consacrate din domeniul umbririi.

Materialul textile al acestor rolete are bezni orizontale transparente care alterneaza cu benzi orizontale opace. Atunci cand benzile transparente se suprapun, lumina patrunde in incapere iar cand benzile transparente se suprapun peste cele opace , este oprita patrunderea luminii. Datorita acestui tip de tesatura cu benzi orizontale, putem controla lumina fara sa ridicam roleta.

Acestea de mai jos sunt la pretul de 115 lei/mp. In magazin sau daca venim la dvs. cu mostre aducem mai multe culorI. Site-ul este in constructie, nu am adaugat inca toate fotografiile.

Sunteti producator sau importator de componente pentru vreunul din produsele noastre? Va asteptam ofertele pe adresa de mail: contact@insuladeperdele.ro

14
Lasa un mesaj

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
MarianIacobCSTURZU STEFANIAOnisieRapauzu Elena violeta Recent comment authors
  Subscribe  
cele mai noi cele mai vechi cel mai votat
Anunță-mă
Mihaela
Oaspete
Mihaela

Buna ziua! Ma intereseaza cat costa rolete zebra pentru bucatarie. Dimensiunile sticlei din bagheta pana in bagheta de pvc sunt: L= 119cm, l= 36,5. Ma intereseaza un material pe nuante de maro.

admin_insula
Oaspete
admin_insula

Sunati, va rog, la acest numar: (0751) 243 507 Insula de Perdele si Jaluzele.

Topolnitchi Lacramioara
Oaspete
Topolnitchi Lacramioara

Buna ziua,
Ma intereseaza jaluzele zebra ALBE cu benzi late de 12-15 cm ( latimea geamului fiind de 220cm si inaltimea de 175 cm)!

Rapauzu Elena violeta
Oaspete
Rapauzu Elena violeta

Buna seara , m-ar interesa si pe mine roletele casetate pt bucatarie! Fereastra de la Bucătărie este din 2 părți , o parte măsoară ( doar geamul, fără partea alba) h=1m iar Lățimea =0,65, iar cealaltă parte , partea statica, măsoară h =1,10 iar Lățimea =0,75,m-ar interesa roletele zebra casetate , culoare maro si alb!Va Multumesc!

Onisie
Oaspete
Onisie

Buna ziua…jaluzele orizontale tip zebră,culoare wenghe găsesc?dimensiunea 120 lățime

STURZU STEFANIA
Oaspete
STURZU STEFANIA

Cum se masoara corect pentru a comanda rolete simple sasetate?

IacobC
Oaspete
IacobC

Buna ziua, un nr tel pt Reșița? Mulțumesc!

Marian
Oaspete
Marian

Bună ziua.Dacă sunteți amabili as dori sa știu dacă pot comanda acele părți laterale din plastic..inclusiv roticica cu sfoara..Deoarece ale mele s.au tocit și nu mai funcționează bine..Mulțumesc. O zi buna

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ 1-30 Noiembrie: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00 la 0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) sau trimiteti mail la contact@insuladeperdele.ro.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii  0751243508(Adriana) 0751243507(Cristina/Gina), 0747022709(Daniela) sau trimiteti mail la contact@insuladeperdele.ro sau pe pagina CUM COMAND