Atunci cand cineva isi doreste sa faca schimbari in casa si pe langa casa are nevoie de un magazin specializat din care se pot cumpara produsele necesare. Sunt cazuri in care unele persoane cumpara produsele amenajarii inainte sa aiba in cap ideile propriu-zise. Perdelele fac parte din acea categorie de obiecte din interiorul casei care sunt schimbate in mod frecvent. 

 

Dar care sunt acele modalitati de prindere a perdelelor? Sunt mai multe feluri in care poti pune o perdea? Care este varianta potrivita pe care o poti lua în considerare?

 

Iata unele dintre cele mai populare idei pe care Insula de perdele si jaluzele ti le propune

 

  1. Inele si cutite – Perdelele pot fi prinse cu inele si cutite ( clipe) care pot fi atasate la partea superioara a perdelei. Inelele trec prin acele tinte speciale din perdea, oferind un aspect clasic si elegant. 

 

  1. Gauri si copci – Multe sunt perdelele care au gauri in partea superioara, iar acestea sunt agatate pe copci speciale fixate pe perete. Acest sistem este unul usor de utilizat, ofera un aspect simplu si curat.

 

  1. Tinte si tepi – O solutie la care apeleaza multe persoane sunt acele tinte si tepi care sunt fixati pe perete. Acest sistem adauga un aspect rustic si poate fi potrivit pentru perdelele mai grele. 

 

  1. Cu sisteme de sina sau teava – Perdelele pot fi suspendate pe sine sau tevi care sunt montate de-a lungul ferestrei sau de-a lungul peretelui. Aceasta optiune ofera flexibilitate in deschiderea si inchiderea perdelelor.

 

  1. Perdele cu sistem de snur sau tinta – Unele perdele pot fi prinse cu snururi sau tinte, permitand astfel ajustarea inaltimii si a latimii perdelelor pentru a se potrivi nevoilor tale. 

 

  1. Prindere cu velcro – Perdelele pot avea benzi velcro atasate la partea superioara, care se potrivesc cu benzi de Velcro montate pe o bara sau sina. Acest sistem permite o prindere usoara si detasabila. 

 

  1. Bara de lemn sau de metal – Perdelele mai pot fi agatate pe o bara de lemn sau de metal. Aceasta va fi montat deasupra ferestrei sau peretelui. Aceasta poate oferi un aspect clasic si poate sustine perdelele mai grele.

 

  1. Carlige si discuri – Unele perdele pot fi prinse cu carlige si discuri care se incadreaza intr-o tinta sau sina speciala, permitand deschiderea si inchiderea usoara a perdelelor/draperiilor.

 

Acestea ar fi doar cateva dintre sugestiile pe care noi, cei din cadrul Insula cu perdele ti le punem tie la dispozitie. Daca vrei intr-adevar sa ai parte si de un design frumos in casa, nu doar de perdele atasate geamului tau, atunci ia in considerare sfaturile noastre. Te invitam sa consulti pagina noastra si sa explorezi acolo mai multe tipuri de perdele, draperii pe care sa le ai in vedere. 

 

Insula de perdele si jaluzele chiar este o insula cu articole destinate casei tale

 

Daca vrei sa descoperi toate acele modele de jaluzele, draperii, perdele pe care magazinul nostru le are in stoc esti invitat sa consulti site-ul oficial insuladeperdele.ro. Trebuie sa ai in vedere ca aceste perdele pot fi cumparate dupa un model standard sau un model personalizat. Personalul nostru se poate deplasa acasa la tine in cazul in care doresti sa vezi mostrele si sa comanzi niste perdele potrivite pentru spatiul tau. Acasa sau la birou, perdelele vor fi intotdeauna niste piese care nu isi vor pierde din stralucire si pe care vei putea sa contezi de fiecare data. 

 

Speram ca prin intermediul acestui articol te-am ajutat sa iti faci o idee si de ce nu sa pui in practica ideea pe care o consideri potrivita. Ne poti contacta pentru perdelele sau draperiile dorite si noi te ajutam cu placere. 

0 0 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x