Vrei sa venim cu mostrela tine acasa? Suna-ne (sau whatsapp)! Bucuresti (0759800400), Constanta (0755200500), Alba Iulia (0758222333), Slatina (0759800300), Dr. Tr. Severin (070759200700), Pitesti (0741666777), Tg. Mures (0759555999), Satu Mare (0759500200). Facem masuratori la domiciliul clientului (venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5 zile montam.

Sau trimite-ne un E-mail: contact@insuladeperdele.ro cu datele tale de contact si te sunam noi.

Pentru a vedea oferta curenta intrati pe pagina OFERTA.

Vrei perdele/draperii/sine/galerii/jaluzele/rolete/storuri/rulouri?

 

  • Daca locuiesti in Bucuresti sau intr-unul dintre cele 10 orase in care avem magazine ai urmatoarele modalitati de cumparare:
  1. Sunati la unul dintre numerele de mai sus si ne deplasam la dvs. cu  mostre de materiale, va alegeti modelul si culoarea, noi facem masuratorile si in 5-10 zile venim la montaj. In functie de marimea lucrarii trimitem mostre prin angajatul nostru care vine la masuratori (pentru lucrari sub 1000 lei) sau angajatul nostru va veni insotit de o a doua persoana/consiler vanzari/arhitect, cu experienta in design interior (pentru lucrari peste 1000 lei).
  2. Vizitati unul din magazinele noastre: Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare.
  3. Comanzi online/telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru sau iti  trimitem mostre pentru a-ti alege textura si culoarea si noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care ti le trimitem in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

 

  • Daca nu avem magazin in orasul tau si nici nu poti ajunge intr-unul dintre orasele apropiate in care avem magazin, nu te ingrijora! Avem solutii si pentru tine: comanzi online/telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru sau iti  trimitem mostre pentru a-ti alege textura si culoarea si noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care ti le trimitem in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.
  • In cazul in care ai o comanda mai mare (valoare aproximativa mai mare de 1000 lei) si in functie de orasul tau putem veni la masuratori si montaj. Detalii la numerele de telefon de mai sus.

DE CE SA COMANDATI DE LA NOI SI NU DE LA ALTA FIRMA?

1. Pentru ca avem 15 magazine  in toata tara, ceea ce face sa fim verificati zilnic de zeci de clienti si avem interesul sa ne aparam imaginea si reputatia in scopul castigarii de noi clienti si al fidelizarii celor existenti.

2. Pentru ca, spre deosebire de alte firme care nu au magazine, la noi puteti reveni si reclama orice, in cazul putin probabil in care ati fi nemultumit, iar noi vom remedia problema sau vom schimba produsele.  O firma care nu are magazin(ci doar o adresa de e-mail) si care, de obicei, lucreaza „la negru” unde o puteti gasi intr-o astfel de situatie?

3. Datorita faptului ca avem 15 magazine, avem un mare volum de lucru, ceea ce ne permite aprovizionarea in cantitati mari si la preturi mai mici, astfel incat putem si noi oferi clientilor nostri preturi mici. De asemenea, volumul mare de lucru ne permite o mare diversitate de modele pe stoc, cu livrare rapida.

Cum masurati, cum montati?

Rolete simple, rolete zebra(noapte/zi).

Masurati sticla si adaugati 4 cm la latime si 4 cm la inaltime. Rezultatele sunt latimea, respectiv inaltimea materialului textil, care vor depasi cu 2 cm sticla, dejur imprejur. Exemplu: Daca dimensiunile sticlei sunt 70 cm-latime si 110 cm-inaltime, dimensiunile materialului textil vor fi 74 cm-latime si 114 cm-inaltime. Sunati-ne la 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela) sa ne dati aceste dimensiuni(dupa ce, in prealabil va veti fi ales culoarea si tipul de material de pe pagina „PRODUSE”). Mai jos urmariti cat sunt de usor de montat.

4 6 votes
Article Rating
0
Would love your thoughts, please comment.x