INELE SI ALTE MODALITATI DE PRINDERE

 

Inele si alte modalitati de prindere pentru perdelele si draperiile tale

Exista o varietate de culori, texturi, materiale si designuri in zilele noastre. Intrebarea este cum ne alegem pe cele potrivite pentru noi? Perdelele tale au nevoie si de sustinere cum ar fi inele și alte modalitati prindere? Pe langa frumusetea pe care ele le ofera, va trebui sa fim atenti si la inelele puse ca acestea sa se ridice la standardul asteptarilor. Fiecare are propria lui imaginatie, iar aceasta poate fi satisfacuta urmarind mai jos lucrarile noastre si plasand o comanda in functie de bunul plac. 

Lucrari personalizate la Insula de Perdele si Jaluzele 

Efectuam lucrari dupa dorintele clientului si nu doar atat, ci oferim si suport pentru montarea instrumentelor de prindere ale perdelelor. Putem sa optam pentru inele, sireturi, bride, rejansa, la cererea fiecaruia. In ceea priveste inelele capsa (denumite si anouri), avem disponibile 20 de culori (inclusiv transparente) si 2 dimensiuni. 

Accesorii speciale pentru perdele tale! 

Fie ca doresti sa ai sustinere pentru perdele sau doar un instrument prin care sa tii draperiile pentru a face loc luminiii in casa, inelele sunt o solutie perfecta pentru tine. Sigur, iti poti gasi si altfel de instrumente de prindere, aici ai libera optiune sa iti lasi imaginatia sa calatoreasca pentru a descoperi ce simti ca iti place!

Suna acum la numarul afisat si fie poti plasa comanda telefonic dupa modelele de pe site, fie iti vom trimite acasa mostre ca sa te poti decide in ceea ce priveste designul. Spor la cumparaturi!

Efectuam lucrari personalizate. Croim, fabricam, masuram, montam dupa dorinta clientului.

Mai jos puteti vedea fotografii cu cateva modalitati de prindere ale perdelelor si draperiilor (inele, sireturi, bride, rejansa, etc).

In ceea priveste inelele capsa (denumite si anouri), avem disponibile 20 de culori (inclusiv transparente) si 2 dimensiuni:

-38 mm interior (46 mm exterior), potrivite pt. galerii cu grosime 16-20 mm;

-55 mm interior (65 mm exterior), potrivite pt. galerii cu gosimea de 25-30 mm.

Va invitam sa vizualizati si paginile PRODUSE si LUCRARILE NOASTRE si sa ne contactati telefonic pentru detalii.

1.Sunati la 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela). si ne deplasam la dvs. cu  mostre de materiale, va alegeti modelul si culoarea, noi facem masuratorile si in 3-6 zile venim la montaj. In functie de marimea lucrarii trimitem mostre prin angajatul nostru care vine la masuratori(pentru lucrari sub 2000 lei) sau angajatul nostru va veni insotit de o a doua persoana cu experienta in design interior(pentru lucrari peste 2000 lei).

3.Vizitati unul din magazinele noastre: Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare.

2.Va trimitem mostre de perdele, draperii, rolete, pentru a va putea alege modelul preferat si pentru a putea simti textura materialelor. Apoi ne comanzi produsele avand mostrele din care sa alegi textura(modelul) si culoarea. Noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care le primesti in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

4.Comandati Online/Telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru si noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care ti le trimitem in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

 

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Miron
Miron
5 ani în urmă

Buna seara la ce lret aveti o capsa pentru draperi

Mariana
Mariana
5 ani în urmă

Buna seara,va rog un preț pentru montat inele la o draperie de 4,5m?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x