Efectuam lucrari personalizate. Croim, fabricam, masuram, montam dupa dorinta clientului.

Mai jos puteti vedea fotografii cu cateva modalitati de prindere ale perdelelor si draperiilor (inele, sireturi, bride, rejansa, etc).

In ceea priveste inelele capsa (denumite si anouri), avem disponibile 20 de culori (inclusiv transparente) si 2 dimensiuni:

-38 mm interior (46 mm exterior), potrivite pt. galerii cu grosime 16-20 mm;

-55 mm interior (65 mm exterior), potrivite pt. galerii cu gosimea de 25-30 mm.

Va invitam sa vizualizati si paginile PRODUSE si LUCRARILE NOASTRE si sa ne contactati telefonic pentru detalii.

1.Sunati la 0759 800 400 (Adriana) 0759 800 300(Gina), 0747 022 709(Daniela). si ne deplasam la dvs. cu  mostre de materiale, va alegeti modelul si culoarea, noi facem masuratorile si in 3-6 zile venim la montaj. In functie de marimea lucrarii trimitem mostre prin angajatul nostru care vine la masuratori(pentru lucrari sub 2000 lei) sau angajatul nostru va veni insotit de o a doua persoana cu experienta in design interior(pentru lucrari peste 2000 lei).

3.Vizitati unul din magazinele noastre: Puteti sa ne vizitati o singura data, pentru a va alege materialele, urmand ca de masuratori si montaj sa ne ocupam noi, nemaifiind necesara o a doua deplasare.

2.Va trimitem mostre de perdele, draperii, rolete, pentru a va putea alege modelul preferat si pentru a putea simti textura materialelor. Apoi ne comanzi produsele avand mostrele din care sa alegi textura(modelul) si culoarea. Noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care le primesti in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

4.Comandati Online/Telefonic dupa fotografiile pe care le gasiti pe site-ul nostru si noi iti trimitem produsele prin curier, le platesti la livrare si le montezi pe baza instructiunilor pe care ti le trimitem in colet si cu ajutorul indicatiilor telefonice pe care ti le putem da.

 

4 3 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Miron
Miron
5 ani în urmă

Buna seara la ce lret aveti o capsa pentru draperi

Mariana
Mariana
5 ani în urmă

Buna seara,va rog un preț pentru montat inele la o draperie de 4,5m?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x