• MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Pentru comenzi mai mici de 500 lei montajul costa 100 lei. INFO: 0759 200 700. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in judetul MEHEDINTI si imprejurimi.
  • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE (indiferent de valoarea comenzii).

Facem masuratori la domiciliul clientului (venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5-10 zile montam, in Dr Tr Severin si judetul Mehedinti: Telefon magazin: +40 759 200 700. D-na Mihaela.

Sau veniti in magazin. Ne gasiti in Drobeta Turnu Severin, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, in  Str. Constructorului nr. 1, in Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Cora, in apropierea intrarii din stanga, in imediata vecinatate a magazinelor VODAFONE si PROGES.

Tel: 0759 200 700

PROGRAM DE LUCRU: LUNI-DUMINICA 10-20.

 

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mihai
Mihai
6 ani în urmă

Bună ziua! Numerele de telefon pentru Drobeta Turnu Severin mai sunt valabile? La unul dintre ele nu răspunde nimeni iar la celălalt se resping apelurile. O zi bună!

Luiza
Luiza
6 ani în urmă

Buna ziua, as dori 4 jaluzele orizontale aluminiu, la dimensiunile urmatoare:1,40/1,40cm(3buc)si una cu dimensiunea 1,20lungime/80latime,as dori un preț pt. ele(culoare argintiu sau alb)

Stirbu Vasilica
Stirbu Vasilica
5 ani în urmă

Aveti jaluzele orizontale din lemn pentru interior ?

Bojan vasi
Bojan vasi
5 ani în urmă

Buna ziua că cat avety metru de draperie măr interesa astep mesaj

8
0
Would love your thoughts, please comment.x