• MONTAJUL ESTE GRATUIT pentru comenzi cu valoarea de peste 500 lei. Pentru comenzi mai mici de 500 lei montajul costa 100 lei. INFO: 0759 200 700. Efectuam masuratori si montaj la domiciliul clientului in judetul MEHEDINTI si imprejurimi.
  • MANOPERA GRATIS (CONFECTIONAREA LA DIMENSIUNILE SOLICITATE) LA TOATE PERDELELE SI DRAPERIILE (indiferent de valoarea comenzii).

Facem masuratori la domiciliul clientului (venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5-10 zile montam, in Dr Tr Severin si judetul Mehedinti: 0759 200 700 D-na Mihaela.

Sau veniti in magazin. Ne gasiti in Drobeta Turnu Severin, cu cea mai mare diversitate de perdele si draperii, precum si toate tipurile de jaluzele, In Galeria Comerciala a Hypermarket-ului Cora, in apropierea Intrarii Principale, in imediata vecinatate a magazinelor VODAFONE si PROGES. Tel:0759 200 700

PROGRAM DE LUCRU:
LUNI-DUMINICA 11-21.

 

De asemenea efectuam masuratori si montaje in orice localitate din tara, chiar daca nu avem magazin in localitatea respectiva. Detalii pe pagina „Comanda online, telefonic”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
8 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mihai
Mihai
4 ani în urmă

Bună ziua! Numerele de telefon pentru Drobeta Turnu Severin mai sunt valabile? La unul dintre ele nu răspunde nimeni iar la celălalt se resping apelurile. O zi bună!

Luiza
Luiza
4 ani în urmă

Buna ziua, as dori 4 jaluzele orizontale aluminiu, la dimensiunile urmatoare:1,40/1,40cm(3buc)si una cu dimensiunea 1,20lungime/80latime,as dori un preț pt. ele(culoare argintiu sau alb)

Stirbu Vasilica
Stirbu Vasilica
4 ani în urmă

Aveti jaluzele orizontale din lemn pentru interior ?

Bojan vasi
Bojan vasi
4 ani în urmă

Buna ziua că cat avety metru de draperie măr interesa astep mesaj

8
0
Would love your thoughts, please comment.x