—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

1. Sina aluminiu simpla, culori: alb, maron deschis. maron inchis, negru– 41 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 1,5 cm latime. Sina are un singur canal. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

2. Sina aluminiu dubla, culori: alb – 81 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 4 cm latime. Sina are 2 canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs. Pentru alte culori se pot folosi doua sine simple, montate paralel.

3. Sina aluminiu  simpla, cu snur de manevrare, alba –  81 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 1,5 cm latime.  Sina este cu un singur canal. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

4. Sina aluminiu  dubla, cu snur de manevrare, alba –  145 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Dimensiunile profilului de aluminiu sunt: 1,5 cm inaltime si 7 cm latime.  Sina este cu 2 canale, fiecare canal are propriul snur de actionare. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

5. Sina Wave simpla 81 lei/ml

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
4 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Gabriela lighin
Gabriela lighin
5 ani în urmă

Buna ziua, As fi interesata pentru două sine, la două geamuri, perdele și draperii. Oferta de prezentare a produselor și de montaj, este valabilă și pentru loc. Breaza Prahova? Vă mulțumesc.

Ioana
Ioana
10 luni în urmă

Buna ziua, este posibil sa montati dvs totul – perdele, draperii si inclusiv sinele? Multumesc

4
0
Would love your thoughts, please comment.x