—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

                                                                              SINE – GALERII

 

Galerii elegante, diverse, pentru toate tipurile de perdele si jaluzele 

In functie de tipul de sine, de galerii veti alege si care sa fie dimensiunea perdelelor si a draperiilor. Veti descoperi la Insula de Perdele si Jaluzele galerii montate pe tavan, cele de tip sina, fiind unele dintre cele mai cautate. Tot aici sunt disponibile si cele din lemn, ce se monteaza pe perete. De asemenea, ne completam gama cu:

  • Sine din PVC, accesibile la pret. 
  • Sine motorizate. 
  • Sine flexibile/curbate, necesare in incaperile in care arhitectura este de asa natura incat cuprinde zona ferestrelor amplasate spre colturile incaperii. 
  • Galerii metalice variate. 

Suntem pregatiti sa ne ocupam de orice proiect ati avea. Vom sugera tipul de sine si galerii care sa corespunda mai intai de toate stilistic si mai apoi din punct de vedere al bugetului, cu ceea ce doreste fiecare client in parte. 

Inaltimea perdelelor si a jaluzelelor in functie de sine si galerii 

Pentru cei care dispun de sine, inaltimea totala a textilelor ce ar urma sa fie folosite se calculeaza de la tavan la pardoseala, dupa care din calculul acesta se scad 3 centimetri. In cazul celor care dispun de galerie din lemn montata pe perete, atat perdeaua, cat si draperia, se vor monta pe inele specifice. In acest caz vom nota cu un minus de 4 cm de la inaltimea tavanului si pardoseala. Stiati ca in camere de regula recomandarea este ca perdeaua sa atinga podeaua? In schimb, in incaperi precum livingurile sunt de preferat perdelele care lasa cel putin 1 cm intre perdea si pardoseala. 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
6 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Petrescu Elena
Petrescu Elena
5 ani în urmă

Buna seara! Din ce am vazut pe site m-ar interesa daca perdeua din in ivoar cu dungi albe (cod 1388) se potriveste cu draperiile codurile (8222, 8223 si 8227), nu-mi dau sema foarte bine de pe site. As dori aceste combinatii pe urmatoarele dimensiuni: – 3 buc. perdele (cod 1388) L =3 m si H=2,20 m; -1 buc. perdea (cod 1388) L = 4,20 m si H=2.20 m; – 1 buc. draperie (cod 8227) L=4m si H=2,20 m; – 2 buc draperii (cod 8222) L=4m si H=2,20 m; – 1 buc. draperie (cod 8223) L=5,60 si H=2,20m. Am rugamintea sa-mi… Citeste »

Radu
Radu
4 ani în urmă

Bună dimineața! As vrea sa înlocuiesc jaluzelele verticale cu perdea! Se poate păstra șina actuala? Exista un astfel de sistem de prindere?

Lucaciu
Lucaciu
4 luni în urmă

Bună seara, ce preț au șinele motorizate?

6
0
Would love your thoughts, please comment.x