—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Sine MOTORIZATE – Cere oferta de pret la 0745 655 884 sau la adresa de mail: contact@InsulaDePerdele.ro

Poți să controlezi cu ușurință toate perdelele cu ajutorul smartphone-ului sau al unei singure telecomenzi. Astfel, protejezi perdelele și le păstrezi aliniate perfect, fără efort.

Lumina naturală poate fi filtrată la nivelurile adecvate, pentru lucru sau relaxare, sau poate fi complet blocată pentru a asiura condiţiile optime pentru odihnă.

Motoarele pentru perdele şi draperii pot fi alimentate cu fir sau cu o baterie încorporată, o variantă care nu necesită prezenţa unei prize lângă fereastră. Bateria va necesita reîncărcarea în medie de doar două ori pe an.

Acestemotoare pot fi integrate într-un sistem smart home Somfy, reprezentat de unităţile de comandă TaHoma şi Connexoon.

Astfel, perdelele si draperiile pot fi acţionate automat prin setări predefinite realizate de proprietar în baza obiceiurilor şi preferinţelor sale, precum şi în funcție de condiţiile de vreme. Controlul smart se realizează dintr-o aplicaţie de mobil dedicată sau printr-o comandă vocală. TaHoma şi Connexoon Window RTS sunt compatibile cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa.
Sistemul  poate fi setat pentru a închide automat perdelele, chiar şi atunci când nu vă aflaţi acasă, pentru a simula astfel prezenţa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Intra aici sa devii unul dintre CLIENTII FERICITI!

Aveti in continuare disponibile ambele variante: veniti la noi in magazin sau  sau venim noi cu mostre la dvs. acasa/firma/birou. Facem masuratori la domiciliul clientului(venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5-7 zile montam.

Tel/Whatsapp: 0759800400(Adriana), 0759800300 (Gina), 0747022709 (Daniela).  E-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x