—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Sine MOTORIZATE – Cere oferta de pret la 0745 655 884 sau la adresa de mail: contact@InsulaDePerdele.ro

Poți să controlezi cu ușurință toate perdelele cu ajutorul smartphone-ului sau al unei singure telecomenzi. Astfel, protejezi perdelele și le păstrezi aliniate perfect, fără efort.

Lumina naturală poate fi filtrată la nivelurile adecvate, pentru lucru sau relaxare, sau poate fi complet blocată pentru a asiura condiţiile optime pentru odihnă.

Motoarele pentru perdele şi draperii pot fi alimentate cu fir sau cu o baterie încorporată, o variantă care nu necesită prezenţa unei prize lângă fereastră. Bateria va necesita reîncărcarea în medie de doar două ori pe an.

Acestemotoare pot fi integrate într-un sistem smart home Somfy, reprezentat de unităţile de comandă TaHoma şi Connexoon.

Astfel, perdelele si draperiile pot fi acţionate automat prin setări predefinite realizate de proprietar în baza obiceiurilor şi preferinţelor sale, precum şi în funcție de condiţiile de vreme. Controlul smart se realizează dintr-o aplicaţie de mobil dedicată sau printr-o comandă vocală. TaHoma şi Connexoon Window RTS sunt compatibile cu asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa.
Sistemul  poate fi setat pentru a închide automat perdelele, chiar şi atunci când nu vă aflaţi acasă, pentru a simula astfel prezenţa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x