1. Sina pvc  cu 2 cai de rulare, alba  – 15 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Sina are 2 canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

2. Sina pvc alba cu 3 cai de rulare – 50 lei/ml (completa, cu calareti si capete). Sina are 3 canale: unul pentru perdea, al doilea pentru draperie si al treilea pentru aranjamentul decorativ. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

3. Sina pvc cu masca 2 cai de rulare, diverse culori -53 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

4. Sina pvc cu masca cu o cale de rulare, diverse culori -42 lei/ml. Acest tip de sina poate avea si coturi curbate in capete. Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

5. Sina pvc maleabila(curbata) – 60 lei/ml (completa, cu calareti si capete).  Se adapteaza oricarei forme a locului unde trebuie montata. Dimensiunile profilului sunt: 2,5 cm inaltime si 2 cm latime. Sina are un singur canal. Daca se doreste se pot monta 2 sine in paralel(una pentru perdea si una pentru draperie). Mai jos puteti vedea fotografii cu acest produs.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Anunță-mă
guest
10 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
Mara Mihaela
Mara Mihaela
3 ani în urmă

Buna ziua ! Sunt interesata de o sina cu agatare in tavan de 5 m .Aveti un punct de lucru in Constanta ?

Iancu Daniela
Iancu Daniela
3 ani în urmă

Buna ziua. Ma intereseaza o sina de 3,5 m, din PVC, alba cu 2 sine de glisare, cu fixare in tavan. Cat costa impreuna cu transport si montaj va rog? Locuiesc in Bucuresti, sector 2, bld. lacul Tei (aproape de parcul circului)

Raluca
Raluca
2 ani în urmă

Buna ziua,se poate efectua o sina din pvc cu doua cai rulare la dimensiunea de 5m?

Paunescu
Paunescu
2 ani în urmă

Buna ziua
Aveti perdele si draperii gata facute si cusute cu calareti pentru a fi puse pe sina?

Malicski Viorica
Malicski Viorica
2 ani în urmă

Bună ziua! Am de montat sine de perdele în Baia Mare în apartament 15m

Telefon
744384548

In saptamana 11-17 oct. 2021 magazinul nostru din str. Coltei nr.3 este inchis.  Va asteptam in celelalte 3 din Bucuresti:  Baneasa(Galeria Carrefour/Feeria), Militari(Galeria Cora Lujerului),  Titan(Auchan Titan – Iris).

Intra aici sa devii unul dintre CLIENTII FERICITI!

Aveti in continuare disponibile ambele variante: veniti la noi in magazin sau  sau venim noi cu mostre la dvs. acasa/firma/birou. Facem masuratori la domiciliul clientului(venim cu mostre de materiale la dvs.) si dupa 5-7 zile montam.

Tel/Whatsapp: 0759800400(Adriana), 0759800300 (Gina), 0747022709 (Daniela).  E-mail: contact@insuladeperdele.ro

In atentia clientilor: suntem sunati de clienti ai altor site-uri care nu au magazine si care nu mai reusesc sa contacteze aceste site-uri, dupa ce au achitat un avans. Va recomandam sa lucrati cu firme care detin magazine si chiar sa vizitati aceste magazine, inainte de a plati avansul.

1. -OFERTA MONTAJ: MASURATORILE SI MONTAJUL GRATUITE(detalii pe pagina OFERTA). Venim cu mostre de materiale la masuratori, deci nu trebuie sa faceti nicio deplasare. Sunati pentru pret! Suntem disponibili telefonic de luni pana duminica intre 09.00 si 21.00  sau prin e-mail.

2. -Locuiesti intr-o localitate in care noi nu avem magazin? Poti comanda telefonic/online. Detalii telefonic, prin e-mail sau pe pagina CUM COMAND

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x